Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|da|en
se | da | en
Brasserie du Sud À la Carte2018-10-05T16:20:49+00:00

KLASSIKER

TOAST SKAGEN

Handskalade räkor serveras med sotad citron och svartpepparmajonnäs, picklad röd steklök, forellrom och smörstekt foccacia

155 kr

TARTAR

Nymalt oxinnanlår serveras med dijonnaise, friterad pepparrot,
rökt & gravad äggula, picklad rödbeta, nedkokt kycklingglace, vesterhavsost samt smörgåskrasse

109 kr / Med pommes 134 kr

CÔTE DE BOEUF från SKÅNE

Skånsk entrecôte grillas på benet serveras med bakade och syltade tomater från Skåne, rivet café de paris-smör, frasig lök och pommes fondant

299 kr

SWISS DU SUD

Hemmagjord chokladglass serveras med karamelliserad banan, clotted cream, marängflarn och hallonkräm

89 kr

FÖRRÄTTER

 OSTRON – FINE DE CLAIRE

serveras med tabasco, schalottenlöksvinäger och citron

1 st 40 kr / 3 st 100 kr

”RYSK KAVIAR”

20 gram kaviar från stör serveras med smörstekta boveteplättar samt gräddfil från Vilhelmsdal och finhackad rödlök

455 kr

POTATIS & LÖJROM

Frasig, hasselbackpotatis serveras med svensk löjrom samt gräddfil från Vilhelmsdal och rödlök

255 kr

  SILL

Sotad och varmrökt sill serveras på planka tillsammans med potatisskum, lättsyrade grönsaker, riven vesterhavsost samt wasabikrasse.

115 kr

PILGRIMSMUSSLA

Handplockade pilgrimsmussla bakad i sitt eget skal med brynt smör,
serveras med rostat fänkålsfrö, chorizokräm, picklad jalapeño, syrad röd rättika samt torkad rom

125 kr

 RÖDBETA

Rödbetsblommor fyllda med getostkräm serveras med en frasig krokett på beta smaksatt med dragon och en vinägrett på gulbeta och senapsfrö

105 kr

HUVUDRÄTTER

HÄNGMÖRAD SKÅNSK RYGGBIFF

Rosastekt ryggbiff serveras med kräm på morot och karamelliserad lök,
panko- och timjan panerad lökring, märgsky med äpplemust, strimlat äpple och riven tryffel

275 kr

BERGTUNGA

Lättpocherad bergtunga serveras med
rödbetskräm, svartkålskräm, sås på grillat fiskben, rostade betor, kål och alger, rivet ostronsmör samt musslepulver

279 kr

GRISKIND

HVariation på griskind serveras med bakad svartrot, glaserade pärllökar, rostad äpple- & chorizosky, kräm på rött äpple samt chorizokrisp
275 kr

JORDÄRTSKOCKA

Triologi på jordärtskocka i form av kräm, frasiga chips,
serveras med ljummet ägg, mustig buljong på svamp, jordärtskocka och örter

199 kr

DESSERTER

PÄRON & SKÅNSKA TRANBÄR

Päronkompott gjuten i vit chokladmousse serveras med tranbärspapper, päron- och vaniljkräm, kolasås med smak av tranbär samt mandelkrisp

105 kr

KAFFEGODIS

tre små munsbitar till kaffet

69 kr

YUZO & CHOKLAD

Bakad chokladpastej serveras med sorbet på yuzo, honungscrumble, syrlig kola samt mjuka chokladsmulor

95 kr

 OSTAR

3 olika sorters ost från vår ostvagn serveras med tomat- & vaniljmarmelad samt fröknäcke

115 kr

FÖR DE YNGRE

KÖTTBULLAR med potatis eller pommes, gräddsås och lingon

95 kr

KYCKLINGFILÉ med potatis eller pommes, ketchup och sallad

95 kr

FÖR BORDSBOKNING KONTAKTA OSS 
E. brasserie@hotellcontinental.se
T. +46 (0)411-137 00

MÖTEN & KONFERENS

GOURMETPAKETET

JOBBA HOS OSS

Här hittar du vår integritetspolicy
Hotelcontinental du Sud Ystad © 2018
Historien om Continental du Sud