Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|da|en
se | da | en
lunchmeny2018-10-15T09:40:12+00:00

LUNCHMENY

Vecka 42

DAGENS LUNCH 

inkluderar salladsbuffé, Ramlösa/lättöl samt kaffe/te

135:-

MÅNDAG

Kolja – palsternacka – sardell – potatis

Brödstekt kolja serveras med glaserad palsternacka, brynt smör med sardeller samt potatispuré smaksatt med rökt gräddfil

TISDAG

Högrev – betor – lök – kryddpeppar

Rosastekt högrevshjärta serveras med syrliga betor, variation på morötter, bakad lök samt kryddpepparsky

ONSDAG

Kalv – kapris – saltgurka – mandel

Bankad och panerad kalvschnitzel serveras med friterad kapris, saltgurka, rödvinssås samt sockerstekt potatis med frasig persilja och rostad mandel

TORSDAG

Lax – ingefära – pumpa – musslor

Rimmad och sotad lax serveras med chili- och ingefärspicklad pumpa och morot, plommon, grillad pak choi samt kräm på rökta musslor

FREDAG

Lamm – aubergine – lök – märg

Citron- och salviabakad lammstek serveras med puré på grillad aubergine, variation på lök samt lättrökt märgsky

VECKANS VEGETARISKA

Blomkål – hasselnöt – brysselkål – brynt smör

Saltbakad blomkål serveras med rostade solrosfrön och hasselnötter, crudités på blomkål, brysselkål och silverlök samt brynt smör och vesterhavsost

MÖTEN & KONFERENS

PAKET

JOBBA HOS OSS

Här hittar du vår integritetspolicy
Hotelcontinental du Sud Ystad © 2018
Historien om Continental du Sud