Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|da|en
se | da | en
lunchmeny2018-12-16T15:32:31+00:00

LUNCHMENY

Vecka 51

DAGENS LUNCH 

inkluderar salladsbuffé, Ramlösa/lättöl samt kaffe/te

135:-

MÅNDAG

                                                             

Tupp – curry – äpple – ingefära – selleri

Confiterat tupplår från Tockafarmen serveras med brässerat äpple och selleri, syltad ingefära samt curry och äppelsås.

TISDAG

Lax – enskott – lingon – kål

Hörökt lax serveras med emulsion på enskott, råa lingon, sallad på svart- och grönkål samt glaserade skånska rovor.

ONSDAG

Anka – blodapelsin – morot – brynt smör

Rosastekt ankbröst smaksatt med kryddpeppar, stjärnanis och honungsglaze serveras med variation på morot samt blodapelsinsky smaksatt med brynt smör.

TORSDAG

Torsk – gröna ärtor – rökt fläsk – senap

Rimmad och ångad torsk serveras med gröna ärtor, krispigt rökt fläsk samt senapssås och dillkokt potatis.

FREDAG

Kalv – ostronskivling – kål – grönpeppar

Hällstekt kalvrostlock serveras med smörstekt ostronskivling, grön- och rödkål, grönkålskräm samt grönpepparsås smaksatt med konjak.

VECKANS VEGETARISKA

Rotselleri – enskott – lingon – valnötter

Hörökt rotselleri serveras med emulsion på enskott, råa lingon, sallad på blandad kål samt rostade valnötter.

MÖTEN & KONFERENS

PAKET

JOBBA HOS OSS

Här hittar du vår integritetspolicy
Hotelcontinental du Sud Ystad © 2018
Historien om Continental du Sud