Boka rum - för bästa pris
Boka rum
Brasserie du Sud Meny 2018-01-24T15:15:51+00:00

FÖRRÄTTER

 OSTRON – FINE DE CLAIRE

 3 stycken – chili – vinäger – citron

85 kr

BETA

Tartar på skånsk rödbeta serveras med getostkräm, syrad rättika och äpple

105 kr

 OSTRON – POUSSE EN CLAIRE

 3 stycken – chili – vinäger – citron

145 kr

BETESHJORT

Rosépeppar och rosmarinsgravad hjort serveras med lingonmajonnäs, saltad honungskrisp

119 kr

”RYSK” KAVIAR

20 gram av stör – blini – rödlök – crème fraîche

495 kr

RÖDING

Bakad röding serveras i skaldjursbuljong med fänkålsfrö, fänkål och juliennegrönsaker

129 kr

VARMRÄTTER

SKÅNSK BIFF

Pannstekt i smör serveras med mire poix på rotsaker, bränd morotskräm och oxsvanssky

249 kr

RÖDTUNGA

Fylld med mousseline på pilgrimsmussla och räkor sedan ångad. Serveras med syrlig palsternackspuré, beurre blanc och forellrom

259 kr

ANKA FRÅN MUNKA LJUNGBY

Ankbröst stekt på benet serveras med grön ärtkräm, sauterad savojkål och blodapelsinsås

295 kr

KORN

Kornotto med blandad skogssvamp och tryffel serveras med friterad blomkål

189 kr

DESSERT

VINTERÄPPLE

Smördegsbakat vinteräpple smaksatt med ingefära och citron serveras med ingefärsglass

89 kr

 OSTAR

3 sorter – fröknäcke – vanilj & tomatmarmelad

109 kr

BLODAPELSIN

Semifreddo och sorbet på blodapelsin serveras med bakad choklad och cremeaux på karamelliserad mjölkchoklad

95 kr

KAFFEGODIS

3 små godbitar

59 kr

FÖR DE YNGRE

KÖTTBULLAR

potatis eller pommes-gräddsås-lingon

95 kr

KYCKLINGFILÉ

potatis eller pommes-ketchup-sallad

95 kr

FÖR BORDSBOKNING KONTAKTA OSS 
E. brasserie@hotellcontinental.se
T. +46 (0)411-137 00

Möte och konferens i Ystad

MÖTEN & KONFERANS

PAKET

JOBBA HOS OSS

Hotelcontinental du Sud Ystad © 2018
Historien om Continental du Sud