Måndag-söndag, 17.00 – sent (köket till 21.30)

Lunch serveras måndag-fredag 12-14
klicka här för att se lunchmenyn

FÖRRÄTT

Bakfickan´s Tarte flambée – M/G
Med syrad grädde, röd och- silverlök, Vesterhavsost, sikrom och krasse
125 kr

Bakfickans råbiff – M
Oxe, ramslökkapris, gulbeta, syrlig lök, gräslökmajonnäs, krasse, gravad rökt äggula, riven ost
125 kr

Buratta – L/M
Skånsk buratta, variation av skånska tomater, tomat och honungs vinegrette och krasse
105 kr

Toast Skagen – G
Räkor, majonnäs, rödlök, dill, löjrom och citron
175 kr

Bakfickans rökta räkor – G
Näve rökta räkor, grillat bröd, citron och aioli
175 kr

VARMRÄTT

Rotselleri & Persiljerot – L/M
Bakad rotselleri och persiljerot i paket med mandel, syrlig lök, friterad persilja, lättrökt sandjefjordsås  med färskpotatis med brynt smör, örter och lök
195 kr

Rödspätta – M
Nyriven pepparrot, krasse, gulbeta, kapris, citron brynt smör samt färskpotatis med brynt smör, örter och lök
265kr

Bakfickans burgare – L/M/G
Ost & chilikräm, cheddar, lök, tomat, dill picklad gurka, pommes frites
Finns som vegetarisk och veganskt alternativ
185 kr

Fish´N´Chips – G/m/L
Krispig kolja, dill och kapriskräm, citron och pommes frites
195 kr

GRILLAT

Svensk ryggbiff alt.
Skånsk majskyckling – L/M
Gräslök yoghurt, tomat & chorizochutney, skånska plommontomater med lök, krasse och lagrad ost, frasig lök serveras med pommes frites alt färsk potatis med brynt smör, örter och lök
biff 385 kr majskyckling 265 kr

DESSERTS

Jordgubbsdrömmar – M
Serveras med krossade drömmar, jordgubbsmaräng, thai basilika, kola och krämig jordgubbsglass
95 kr

Munken – G/M
Salt kola glass, citron verbena och äpplekräm och karamelliserad nötter
105 kr

Glasspinne
Kvällens smak och kockens val av topping
55 kr

L=Laktos
M=Mjölkprotein
G=Gluten
N=Nötter

Alla barn upp till 12 år äter för 95 kr varmrätt

BOKNINGAR

Bordsbokning
0411-137 01

ÖVRIGA FRÅGOR

Joakim Johansson, Restaurangchef
joakim@hotellcontinental.se

Joakim Kjaerkner, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se