À LA CARTE

GOURMANDISES

Linderödsgris & melon
Lufttorkad Linderödsskinka, syltad melon & espelettepeppar
125

Lucques oliver
Oliver från södra Frankrike
55

Marconamandel
Saltrostade marconamandel från Spanien
55

Ostron ”au naturelle” 
Champagne- & lökvinegrette
45

Ostron ”Gratiné”
Citrongräs, sake & spenat
65

Vodka- & kaviar 
Köket serverar iskall vodka med Oscietra kaviar
155

LES ENTRÉES

Köksmästarens råbiff
Mald oxe, lök, dijonaise, pepparrot, ramslökskapris, pommes allumettes
185 Petit
205 Grand, inkl. pommes frites& trädgårdssallad

Toast skagen
Handskalade räkor, majonnäs, rödlök, pepparrot, dill & löjrom
175 Petit
225 Grand

Sparris & röding
Hällstekt röding med grön sparris, gurka, ingefära & ramslök
145

Råraka & löjrom
Nystekt frasig råraka, löjrom från Bottenviken, smetana, rödlök & citron
155

Sparrisen
Smörbrynt vitsparris med gammel knas ost, syrlig lök, ramslök & krispig pepparrot
135

PLATS PRINCIPAUX

Piggvar
Sauce vin blanc, forellrom, löjrom & vårens primörer
375

Skånskt vårlamm & ramslök
Ramslök duxelle, vårens morot, champinjon från Hällestad, prästost, silverlök & vinägersky
325

Ängamat
Spritärter, broccoli, blomkål, vårens morot, odlad svamp från Hällestad & pepparrot
235

Torsk
Smörstekt torsk med variation av Österlen sparris, blåmussla, spritärter & grillad sauce hollandaise
295

Brasseriets oxe
Utvald hängmörad oxe med tomat från Viken, trädgårdssallad, sauce choron & pommes frites
385

Alla rätter serveras med färskpotatis, vårens örter & blad samt brynt smör eller pommes frites med torkad persilja & vitlök

LES DESSERTS

Mandel & hallon
Kräm-och flarn på mandel, hallonpannacotta, hallon-och citrongräsglass & yuzukurd
125

Vit choklad & Bergamott
Fryst vit chokladmousse, vanilj-och bergamottsorbet & vit chokladkristall
105

Ostvagnen
Variation på ostar med hemmagjord marmelad & knäckebröd
155

BOKNINGAR

Boka online

Bordsbokning
0411-137 01

Boka online

ÖVRIGA FRÅGOR