LE MENU

B I E N V E N U E !

GOURMANDISES

Jambon Séché & Melon
Lufttorkad skinka med canteloupemelon & espelettepeppar
95

Huître – Ostron
Kvällens ostron med lökvinegrette, tabasco & citron
35/st

Kvällens ostron med granité  på syrad gurka & jalapeño
55/st

Croquettes
Krokett på svamp & tryffel, persiljemajonnäs & citron
85

Vodka & Kaviar
Köket serverar iskall vodka med Oscietra kaviar
150

Frasiga osten
Petit choux med syrad grädde, ost, löjrom & lök
75

LES

ENTRÉES

RÅSTEKT HUMMER
Tomat, rostad mandel, ingefära & zucchini
155

CARPACCIO PÅ LAX
Rättika, dashivinegrette, forellrom & rischips
145

KÖKSMÄSTARENS RÅBIFF
Mald oxe, silverlök, krispig potatis, dijonaise, kallpressad rapsolja, pepparrot & ramslök kapris
135 Petit
195 Grand, ink pommes frites & tomatsallad

TOAST SKAGEN
Handskalade räkor, majonnäs, rödlök, dill & löjrom
175 Petit
225 Grand
Oscietra kaviar istället för löjrom +65

SVAMPTOAST
Smörstekt brioche, svamp från Hällestad, Havgus 12 månader & hösttryffel
115

PLATS PRINCIPAUX

Kalv & Murklor
Hällstekt kryddig kalvrygg med broccoli, murklor, rökt märg & salvia
355

Torsk & Hjärtmussla
Algrimmad torks med hjärtmusslor, gröna ärtor, kålrabbi
295

Brasseriets schnitzel
Gris från Olinge med ramslökkapris, gräslök, brytbönor & brynt smör
265

Rotselleri & Krispigt bröd
Bakad & rökt rotselleri med zucchini, dragon, brynt smör & krispigt bröd
235

Steak & Fries
Hängmörad biff med oxhjärtstomat, grönpeppar & pommes frites
395

Alla varmrätter kan serveras med smörglaserad potatis med persilja & vitlök eller pommes frites

LES DESSERTS

Choklad & Honung
Parfait på mörk choklad & yoghurt med honungskaka & honungsglass
105

Tarte au framboise
Tarte med halloncurd & färska hallon
95

Brasseriets ostvagn
Variation på ostar med marmelad & knäckebröd
145

Kökets egengjorda glass
Fråga om kvällens smak
45

BOKNINGAR

Boka online

Bordsbokning
0411-137 01

Boka online

ÖVRIGA FRÅGOR

Joakim Johansson, Restaurangchef
joakim@hotellcontinental.se

Joakim Kjaerkner, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se