À LA CARTE

GOURMANDISES

OSTRON
Lökvinegrette, citron & hot sauce
55

VODKA & KAVIAR
Iskall vodka med Oscietra kaviar
150

CHARK & MELON
2 sorters chark med inlagd melon, olivolja & chili espelette
135

MARCONAMANDEL & CITRON
Saltrostade marconamandlar med citron
55

FRANSKA OLIVER
Lucquesoliver från södra Frankrike
45

DU FROMAGE

OSTVAGNEN
Urval av olika ostar med hemmakokt marmelad & knäckebröd
155

LES ENTRÉES

TOAST SKAGEN
Handskalade räkor, rödlök, dill, pepparrot, löjrom & smörstekt brioche
175 Petit
225 Grand

KÖKSMÄSTARENS RÅBIFF
Nymald oxe med friterad kapris, dijonnaise, variation på silverlök, äggula, Havgus 18 mån & pommes allumettes
165 Petit
205 Grand, inkl. pommes frites& trädgårdssallad

HUMMER ”BISQUE”
Krispig hummermousseline med harissa, kronärtskocka, zucchini, dill & hummerskum
155

LAXTARTAR
Tartar på lax, dijonsenap, Kalamataoliver, gräslök, parmesan, ruccola & rostad pistage
125

PLATS PRINCIPAUX

DU SUD´S STEAK & FRITES
Hängmörad oxe med rostad tomat & lök, trädgårdssallad, Sauce Choron & pommes frites
410

ANKA & PUMPA
Konfiterad anka med variation på pumpa, röd chili, spetskål, aromatiska örter & kryddig vinägersky
285

HÄLLEFLUNDRA & BROCCOLI
Karamelliserad hälleflundra med broccoli, gräslök, ”Brandade” på hälleflundra, rökt forellrom & vitvinssås
295

FLÄSKSIDA & PLOMMON
Rostad fläsksida med plommon, ingefära, thaibasilika, krispig svål, bakad kålrot & sherrysky
265

GNOCCHI & PUMPA
Gnocchi på pumpa med röd chili, rostad tomat, manchego, shiso & varm vinegrette på brynt smör, vinäger & rostade solrosfrön
225

LES DESSERTS

NYGRÄDDAD SOCKERKAKA
Lättvispad vaniljgrädde & varma bär i brynt smör
95

GLACE AU FOUR
Marängöverbakad passionfruktsparfait, vanilj & kokoskaka
125

MÖRK CHOKLADTARTE
Rosmarinkola & vaniljglass
105

BRASSERIE DU SUD´S PRALIN
Kvällens smak av våra egengjorda praliner
65

BOKNINGAR

Boka online

Bordsbokning
0411-137 01

Boka online

ÖVRIGA FRÅGOR