À LA CARTE
GOURMANDISES
Linderödsgris & melon
Lufttorkad Linderödsskinka, syltad melon & espelettepeppar
125
Lucques oliver
Oliver från södra Frankrike
55
Marconamandel
Saltrostade marconamandel från Spanien
55
Ostron ”au naturelle”
Champagne- & lökvinegrette
45
Ostron ”Gratiné”
Citrongräs, sake & spenat
65
Vodka- & kaviar
Köket serverar iskall vodka med Oscietra kaviar
155
LES ENTRÉES
Köksmästarens råbiff
Mald oxe, lök, dijonaise, pepparrot, ramslökskapris, pommes allumettes
185 Petit
205 Grand, inkl. pommes frites& trädgårdssallad
Toast skagen
Handskalade räkor, majonnäs, rödlök, pepparrot, dill & löjrom
175 Petit
225 Grand
Sparris & röding
Hällstekt röding med grön sparris, gurka, ingefära & ramslök
145
Råraka & löjrom
Nystekt frasig råraka, löjrom från Bottenviken, smetana, rödlök & citron
155
Sparrisen
Smörbrynt vitsparris med gammel knas ost, syrlig lök, ramslök & krispig pepparrot
135
PLATS PRINCIPAUX
Piggvar
Sauce vin blanc, forellrom, löjrom & vårens primörer
375
Skånskt vårlamm & ramslök
Ramslök duxelle, vårens morot, champinjon från Hällestad, prästost, silverlök & vinägersky
325
Ängamat
Spritärter, broccoli, blomkål, vårens morot, odlad svamp från Hällestad & pepparrot
235
Torsk
Smörstekt torsk med variation av Österlen sparris, blåmussla, spritärter & grillad sauce hollandaise
295
Brasseriets oxe
Utvald hängmörad oxe med tomat från Viken, trädgårdssallad, sauce choron & pommes frites
385
Alla rätter serveras med färskpotatis, vårens örter & blad samt brynt smör eller pommes frites med torkad persilja & vitlök
LES DESSERTS
Mandel & hallon
Kräm-och flarn på mandel, hallonpannacotta, hallon-och citrongräsglass & yuzukurd
125
Vit choklad & Bergamott
Fryst vit chokladmousse, vanilj-och bergamottsorbet & vit chokladkristall
105
Ostvagnen
Variation på ostar med hemmagjord marmelad & knäckebröd
155
