Brasserie du Sud i Ystad
Ett brasserie blomstrar inte i Sveriges äldsta hotell utan vidare. Sedan 1829 har vi funnits här som hjärtat i hotellet och skapat smakupplevelser för våra gäster.
På en solid grund av närproducerade svenska råvaror, hjärtligt engagemang och en blick som alltid vill framåt har le chef och hans personal på Brasserie du Sud satt menyn som varvar klassiska rätter med säsongens toner.
Frukost
Mån – Fre: 06:30-09:30
Lörd och Sönd samt röda dagar: 07.30-10:30
Lunch
VECKANS LUNCH
ÖPPET kl. 11.30-13.30
Kvällsmeny
Middag mån-lör:
17.00-21.30


BOKNINGAR
Vidar Fridh, Restaurangansvarig
E. brasserie@hotellcontinental.se
Frukostbokningar
E. bokning@hotellcontinental.se
Joakim Johansson, Köksmästare
E. koket@hotellcontinental.se
Bordsbokning
T. 0411-137 01