LE TAKE AWAY

Alla rätter går att beställa för avhämtning till 10% rabatt.

FÖRRÄTTER

TOAST SKAGEN
Räkor, majonnäs, rödlök, dill, löjrom
175 / 215

SVAMPTOAST
Hällestadsvamp, hösttryffel, smörstekt brioche
95

RÅBIFF
Kapris, rödbeta, schalottenlök, dijonmajonnäs, äggula
125

VARMRÄTTER

TORSKRYGG
Pocherad torskrygg, ägg, räkor, brynt smör, pepparrot, potatispuré
235

ENTRECÔTE
Hängmörad svensk entrecôte, smör provençale, sotade haricots verts, rödvinssås, handgjorda pommes frites
345

KÖTTBULLAR DU SUD
Kalvköttbullar, gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré
185

TRYFFELMAKARON
Stuvade makaroner med hösttryffel, savoykål, silverlök, gröna ärtor, lagrad ost
195

DESSERTER

ÄPPLE
Smörstekt brioche, äpple,
hasselnötter, brynt smörglass
95

CHOKLADBRÛLÉE
Crème brûlée på mörk choklad,
havtorn, krossade chokladdrömmar,
apelsinsorbet
95

OSTAR
Lokala och importerade ostar,
marmelad, knäcke
115

BARNPORTION 95:-
Alla våra rätter kan
beställas i barnportion för
barn upp till 12 år

ALLERGI?
Fråga oss så
berättar vi
vad som innehåller
vad.

ÖPPET:
Måndag-lördag:
17.00-21.30

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
0411-137 01