CHEFS TABLE

à la France

18 november

Brasserie du Suds köksmästare Joakim Kjärkner förvandlar kvällen till en smakresa i fem serveringar. Det franska köket är ett av de mest kända köken internationellt med sina klassiska maträtter. Denna kväll bjuds du på bland annat Fransk löksoppa och Bouillabaisse med passande viner från vår sommelier Alex.

Vegetariskt alternativ finns.

Pris: 595kr/person
Vinpaket: 425kr/person

Välkomna att boka bord på 0411-13701 / bokning@hotellcontinental.se

Servering 1
Gratinerad fransk löksoppa à la du Sud

Servering 2
Pate de champagne med pistage & äpple

Servering 3
Köksmästarens Bouillabaisse – Torsk, havskräfta, saffran, tomat & fänkål

Servering 4
Oxe ”Rossini” – Biff med morot, rödvinssås, anklever, brioche & pomme purée

Servering 5
Tarte tatin – karamelliserad äppeltarte med vaniljglass