Bouillabaisse en gelé- Ris de veau et morilles en pâte feuilletée – Tomate farci
Bouillabaise gele – kalvbräss med murklor
i smördeg – färserad tomat
*
Savarin de pêcheur Huîtres -Fruits de mer- Sauce au champagne-Épinards -Œufs de truite
Savarin på fiskarens vis ostron-skaldjur-champagnesås-spenat-regnbågsrom
*
Magret de canard aux ”Cassis Épices-Poitron-Pommes de terre à la foie gras-Chou frit
Kryddstekt ankbröst-svart vinbär-pumpa- ankleverpotatis friterad kål
*
Saint Marcellin et pain aux noisette
Saint Marcellin- nötbröd
*
Clafoutis à la poire
Glacé à la pistache- Éclats croustillants
Clafoutis au poire glace à la pistache-croustillant
1 februari 2025
Gör dig redo för en kväll fylld av franska smaker när den legendariske krögaren Lennart Borrwall gästar Brasserie du Sud!
Efter decennier som Stockholms krögare – senast på Borrwalls Kök – tar Lennart med sig sin kärlek till det franska köket och sitt liv i Sydfrankrike till Ystad för en oförglömlig kväll.
Det blir en hyllning till franska råvaror, smaker och vår sommelier har även lovat att damma av lite franska viner från vår vinkällare. Missa inte chansen att uppleva detta unika gästspel i en härlig atmosfär med franska toner.
Bienvenue et Bon Appétit!
Få exklusiva medlemsförmåner.
Hamngatan 13
271 43 Ystad
orgnr. 556532-2202
Telefon: 0411-137 00
E-post: bokning@hotellcontinental.se
Få exklusiva medlemsförmåner.
Hotell Continental du Sud Ystad © 2023
Vi använder teknologier som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Vi gör detta för att förbättra webbupplevelsen och för att visa (icke-) anpassade annonser. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa egenskaper och funktioner negativt.
Välkommen till Hotell Continental du Sud, ett hotell med en rik historia och en modern charm.