Barmästare

På Continental du Sud håller vi oss ständigt uppdaterade och har under de senaste åren gjort en hel del förnyelser. Nu är det dags att göra klart den sista etappen, hotellets hjärta, Brasserie du Sud. Vår restaurang kommer få en modernisering och nypremiär! Köket och restaurangen renoveras och interiören uppdateras med det bästa hantverk och material. Med social meeting bar i centrum, vinotek och exklusivt chefs table för 8 personer kommer vi fortsätta med det vi är bäst på, leverera upplevelser för våra gäster, precis som vi gjort sedan 1829.

Det kommer att vara elegant och lyxigt men också spännande och framförallt en restaurang med hög kvalité. Lika avslappnat som uppstyrt och uppskattar du goda viner kan du botanisera bland många och unika sorter och tillbringa hela dagen på brasseriet med den festliga stämningen. Ett hängvänligt ställe som passar för såväl lunch och middag som en after work.

Bakom den säsongsbetonade menyn står erfarna köksmästaren Joakim Kjärkner och vinerna står brasseriets sommelier Alex Momirovski för, som båda har stor förkärlek till både mat och vin!

Vår ambition är att alltid erbjuda en gedigen, välkomnande och en gastronomisk upplevelse i världsklass! 

Vill du vara med i starten och fortsätta utveckla våra barer? Nu söker vi en Barmästare på 75 % (med chans till mer) på Restaurang Brasserie du Sud på Hotell Continental och Rooftop bar på Hotell Fritiden i Ystad.

Som barmästare i våra trendiga barer ansvarar du för att utbilda och inspirera personalen som jobbar i barerna och även ha provningar med servispersonal.

Det är barmästarens uppgift att fungera som arbetsledare för bartenders och införa genomtänkta rutiner för medarbetarna. 

Du är stresstålig, trivs att arbeta i högt tempo, servicedriven och utåtriktad. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Du är självgående och kan ta egna initiativ. Ansvarsfull och ödmjuk. Du är genuint intresserad av mat & dryck och håller hög kunskap om vår mat & dryckesmeny. Tjänsten innefattar till viss del servering.

Det krävs 3-års erfarenhet och du ska även ha vana av kassahantering och betalning. Varierande arbetstider med både öppning och stängning. Främst är arbetet fördelat kvällstid. Du sköter beställningar och returer av varor.

Vi ser fram emot din ansökan, mejla till jenny@hotellcontinental.se