Floor manager 100%

På Continental du Sud håller vi oss ständigt uppdaterade och har under de senaste åren gjort en hel del förnyelser. Nu är det dags att göra klart den sista etappen, hotellets hjärta, Brasserie du Sud. Vår restaurang kommer få en modernisering och nypremiär! Köket och restaurangen renoveras och interiören uppdateras med det bästa hantverk och material. Med social meeting bar i centrum, vinotek och exklusivt chefs table för 8 personer kommer vi fortsätta med det vi är bäst på, leverera upplevelser för våra gäster, precis som vi gjort sedan 1829.

Det kommer att vara elegant och lyxigt men också spännande och framförallt en restaurang med hög kvalité. Lika avslappnat som uppstyrt och uppskattar du goda viner kan du botanisera bland många och unika sorter och tillbringa hela dagen på brasseriet med den festliga stämningen. Ett hängvänligt ställe som passar för såväl lunch och middag som en after work.

Bakom den säsongsbetonade menyn står erfarna köksmästaren Joakim Kjärkner och vinerna står brasseriets sommelier Alex Momirovski för, som båda har stor förkärlek till både mat och vin!

Vår ambition är att alltid erbjuda en gedigen, välkomnande och en gastronomisk upplevelse i världsklass!

Vill du vara med och växa med oss? Nu söker vi en floor manager/ team leader 100%, till Hotell Continental du Sud och Restaurang Brasserie du Sud i Ystad!

Är du kreativ, strukturerad och ansvarstagande? Vi söker dig som kan leda och utveckla vårt befintliga team inom restaurang och konferens. Vårt mål är att alltid leverera över kundens förväntan, att alltid vara stolta över vår leverans och att alltid uppmuntra till engagemang. Nu letar vi efter en dedikerad och serviceinriktad floor manager till vårt team.

Tjänsten innebär att arbeta varierande arbetstider, praktiskt arbete samt administration. I rollen ingår även att jobba mot budget/budgetuppföljning. Du har ett starkt driv och god samarbetsförmåga samt är en duktig kommunikatör.

Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift. Tjänsten innebär flexibel arbetstid. Det är en tillsvidaretjänst med provanställning.

Det är meriterande om du haft någon typ av ledarroll/restaurangerfarenhet.

Vi ser fram emot din ansökan, mejla till jenny@hotellcontinental.se