Passionerad Kock till Brasserie du Sud på Hotell Continental 100%

Vi letar efter en passionerad och driven kock som älskar konsten att laga mat och strävar efter att skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Om du trivs med att arbeta både i team och självständigt samt kan erbjuda din hjälp där det behövs på hotellet, är du precis den vi söker.

Som en viktig del av vårt härliga team på Brasserie du Sud på Hotell Continental kommer du att bidra till att skapa en fantastisk matupplevelse för våra gäster. Vi värdesätter en positiv attityd, engagemang gentemot kollegor och gäster, samt en lekfull inställning till arbete.

Kvalifikationer:

– Erfarenhet av professionellt arbete i kök (varm- och kallkök)

– Förmåga att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet

– Innovativ, serviceminded och fokuserad på gästernas önskemål

Personliga egenskaper:

– Passionerad och driven

– Trivs med att arbeta både i team och självständigt

– Engagerad i att skapa en positiv arbetsmiljö och mötesplats för gäster

Ansökan:

– Sista ansökningsdag: 15 februari (rekrytering sker löpande) skicka din ansökan till vår köksmästare tore@hotellcontinental.se

Ansök idag om du är entusiastisk över möjligheten att skapa minnesvärda matupplevelser på Hotell Continental, Brasserie du Sud!