Jul på bordet

Serveras 25 november – 9 december

565:-/person

Jul på bordet – en jul i gastronomins tecken med tid för samtal med familj, vänner & kolleger. Medan du och ditt sällskap sitter tillbakalutade serverar vi den ena välkomponerade julrätten efter den andra.

Välkomna att boka bord på 0411-13701 / bokning@hotellcontinental.se

 

Kombinera konferens och julfest, kontakta vår konferensavdelning konferens@hotellcontinental.se

FISK

Krokett på Jansson med fänkål, västerbottenost, brynt smör & dill

Kökets hemmainlagda sill

Klassisk senapssill

Lök-och apelsinssill

Senap-och ingefära gravad lax med syltad kålrot & shiso

Fisk-och skaldjurspaté med pepparrot, citron & dillkräm

Dillpotatis med brynt smör, krispig prästost-och pankocrust

KÖTT

Gravad biff med senapsmajonnäs, krispig kavring, krasse & Aqua-vit

Varmrökt hjortstek med frasig brysselkål, kryddiga lingon & syrlig lök

Griljerad skinka med köksmästarens hemmagjorda senap

Filmjölksbröd & brioche med vispat brynt smör

SMÅVARMT

Brasseriets egna prinskorv med smak av grönpeppar, stjärnanis & citrus

Klassiska köttbullar med smak av kryddpeppar & kummin

Stuvad grönkål med blåkornblomstost & granatäpple

Rödkål med smak av ingefära, kummin & apelsin

Rostad brysselkål med aprikos, mandel & prästost

Tartelette fylld med kryddostkräm, karamelliserad kryddig ost & timjan

GOTTEBORD

Apelsin-och vaniljpannacotta, salt chokladkola, apelsinkurd, mandelkaka

Kökets hemmagjorda julgodis