Julen hos Continental du Sud

Julen ska vara avkopplingens tid. Det är nu vi ska få tid att umgås med nära och kära. Men vi vet ju alla att tiden innan jul lätt fylls upp av saker vi vill hinna. Därför är julfirandet hos oss en juligt ombonad oas för alla som vill njuta av det varma, söta och lugna som hör julen till – redan innan själva julhelgen är här. Välkommen att fira en avkopplande jul hos Continental du Sud.

Jul på bordet

Jul på bordet är som ett klassiskt julbord fast ett som serveras vid ert bord. Medan du och ditt sällskap sitter tillbakalutade serverar vi den ena välkomponerade julrätten efter den andra. Precis som vid ett traditionellt julbord inleder vi med de kalla serveringarna och fortsätter med de varma för att avsluta med de söta. De flesta av rätterna kommer du att känna igen medan andra bjuder på juliga nyheter, alla baserade på säsongens råvaror. Till serveringarna rekommenderar vi gärna dryck efter era önskemål.

Jul på bordet går att boka under perioden 22/11–21/12 2019

Måndag-lördag, från kl. 17.00

Jul på bordet, 545 kr/person

Paketerbjudande

Paketet inkluderar:
Kaffe till middagen
Frukost
Jul På Bordet

Läser mer och boka här

Jul på tallriken

I år har vi samlat det bästa av julen på en tallrik. Under luncherna med start i slutet av november serverar vi Jul på tallriken som alternativ till dagens lunch. Precis som alltid går det utmärkt att droppa in till Brasserie du Sud under lunchen men om du har ett större sällskap med dig eller vill vara säker på din sak kan det vara en god idé att boka bord.

Jultallriken serveras under perioden 22/11–21/12 2019

Måndag-fredag, kl. 11.30-13.30

Jultallrik, 199 kr/person

Christmas night med Henrick Solera

En fredag och lördag i slutet av november firar vi in jultiden med stämningsfulla kvällar. Henrick Solera gästar Brasserie du Sud med en stämma som jämförts med Frank Sinatras och Michael Bublés. Till tonerna av skönsång serverar vi Jul på bordet medan en atmosfär av adventstid fyller brasseriet.

Solisten Henrick Solera är bosatt i Malmö men turnerar återkommande med orkestrar och storband över hela världen. För kvällarna hos Brasserie du Sud presenterar han en repertoar av utvalda klassiker som sprider den finstämda julkänslan.

Välkomstdrink, Jul på bordet och underhållning ingår.

Fredag 29/11 & lördag 30/11, kl. 18.00

Christmas night, 749 kr/person

Christmas night med övernattning, 1590 kr/person

Paketerbjudande

Paketet inkluderar:
Kaffe till middagen
Välkomstdrink och Kanapéer
Underhållning av Henrick Solera
Jul På Bordet

Läser mer och boka här

Julbasar du Sud

Den första advent startar vi upp julen hos Continental du Sud. Då bjuder vi och våra samarbetspartners in till en vackert utsmyckad julmarknad fylld till bredden av dofter, smaker, julklappstips ihop med en och annan liten överraskning.

Mer information kommer, håll utkik!

1a advent, söndagen den 1a december

Fri entré