Julen hos Continental du Sud

Julen ska vara avkopplingens tid. Det är nu vi ska få tid att umgås med nära och kära. Julfirandet hos oss är en juligt ombonad oas för alla som vill njuta av det varma, söta och lugna som hör julen till – redan innan själva julhelgen är här. Välkommen att fira en avkopplande jul hos Continental du Sud.

Jul på bordet

Jul på bordet är som ett klassiskt julbord fast ett som serveras vid ert bord. Medan du och ditt sällskap sitter tillbakalutade serverar vi den ena välkomponerade julrätten efter den andra. Precis som vid ett traditionellt julbord inleder vi med de kalla serveringarna och fortsätter med de varma för att avsluta med de söta. De flesta av rätterna kommer du att känna igen medan andra bjuder på juliga nyheter, alla baserade på säsongens råvaror. Till serveringarna rekommenderar vi gärna dryck efter era önskemål.

27/11 – 19/12
Måndag-lördag: 17.00-sent (köket stänger 21.30)

565:-/person

Fler än 8 personer, förboka på 0411-13701

Jultallrik

För tredje året har vi samlat det bästa av julen på en tallrik. Under luncherna med start i slutet av november serverar vi jultallrik som alternativ till dagens lunch. Precis som alltid går det utmärkt att droppa in till Brasserie du Sud under lunchen men om du har ett större sällskap med dig eller vill vara säker på att få plats kan det vara en god idé att boka bord.

30/11-18/12

199:-

Christmas night med Henrick Solera

Välkomstdrink, Jul på bordet och underhållning ingår.

4/12 & 5/12

Läs mer här