Julen hos Continental du Sud

Julen ska vara avkopplingens tid. Det är nu vi ska få tid att umgås med nära och kära. Men vi vet ju alla att tiden innan jul lätt fylls upp av saker vi vill hinna. Därför är julfirandet hos oss en juligt ombonad oas för alla som vill njuta av det varma, söta och lugna som hör julen till – redan innan själva julhelgen är här. Välkommen att fira en avkopplande jul hos Continental du Sud.

Jul på bordet

Jul på bordet är som ett klassiskt julbord fast ett som serveras vid ert bord. Medan du och ditt sällskap sitter tillbakalutade serverar vi den ena välkomponerade julrätten efter den andra. Precis som vid ett traditionellt julbord inleder vi med de kalla serveringarna och fortsätter med de varma för att avsluta med de söta. De flesta av rätterna kommer du att känna igen medan andra bjuder på juliga nyheter, alla baserade på säsongens råvaror. Till serveringarna rekommenderar vi gärna dryck efter era önskemål.

Jul på bordet går att boka under perioden 22/11–21/12 2019

Måndag-lördag, från kl. 17.00

Jul på bordet, 545 kr/person

Paketerbjudande

Paketet inkluderar:
Kaffe till middagen
Frukost
Jul På Bordet

Boka paket

Jultallrik

I år har vi samlat det bästa av julen på en tallrik. Under luncherna med start i slutet av november serverar vi jultallrik som alternativ till dagens lunch. Precis som alltid går det utmärkt att droppa in till Brasserie du Sud under lunchen men om du har ett större sällskap med dig eller vill vara säker på din sak kan det vara en god idé att boka bord.

Jultallriken serveras under perioden 22/11–21/12 2019

Måndag-fredag, kl. 11.30-13.30

Jultallrik, 199 kr/person