Köksmästarens trerätters meny

Vår köksmästare Joakim Kjaerkner väljer ut en trerätters meny.
Går att välja vegetariskt alternativ till samma pris. 

425:-/person, boka bord på 0411-13701.

Menyn går att få följande datum
23/4, 24/4, 30/4
1/5, 7/5, 8/5, 14/5, 15/5

Menyn för 14/5 & 15/5

FÖRRÄTT
Svenska färska bönor med gurka, grillat smör, syrad grädde, jalapeño och svenska blåmusslor

VARMRÄTT
Kryddstekt pärlhöna med confiterad majrova, syrad endive, puré och smörkokt sparris-broccoli. Karamelliserad löktartelette med sky på rostad pärlhöna samt färsk svensk vitlök serveras med färskpotatis, brynt smör och vårens örter.

EFTERRÄTT
Svenska jordgubbar med sockerkaka, maräng, citrontimjan serveras med jordgubbs- och yoghurtglass