Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|da|en
se | da | en
Kvällsmeny2019-01-15T14:39:59+00:00

À LA CARTE

Brasserie du Suds vision är enkel mat i en avkopplande miljö. Vi låter det gröna tala sitt språk och proteinet vara ett komplement. Via vägen genom teknik och höga smaker skapar vi harmoni på varje tallrik. Vår utgångspunkt ligger i säsongen och i det jorden bjuder på just nu. Vi vill bjuda på fler smaker och fler texturer under en och samma måltid. Njut dig igenom flera rätter genom att dela med ditt sällskap, eller behåll dina favoriter för dig själv. Menyn är komponerad efter säsongens protein som just nu är vildand från Friskens vilt, röding och lamm.

KLASSIKER

TOAST SKAGEN

Räkor – majonnäs – dill – rödlök – forellrom

155 kr

RÅBIFF

Mald skånsk oxe – pepparrot – äggula – cornichoner – rödbeta- lök

115 kr

Lägg till  pommes 140 kr

ENTRECOTE

Skånska tomater – rödvinssås – grönsallad – pommes paille – kryddsmör

299 kr

SÖTT

Crème brulée

79 kr

OSTRON

Rått ostron – schalottenlök – citron – tabasco

35 kr/st

Grillat ostron – lime – jalapeño – gurka

45 kr/st

Krispigt ostron – dill – ättika

45 kr/st

KAVIAR

Osetra kaviar – iskall vodka

165kr

Löjrom – 2 x jordärtskocka – dill

225 kr

Stenbitsrom från Öresund – ponzu – kålrabbi – miso

169 kr

SMÅRÄTTER

Frasigt isterband – rödbeta – ättika – surkål

55 kr

  Lår från vildand – lök – sherry

65 kr

Seg rödbeta – dill – surdeg

60 kr

MELLANRÄTTER

Gurka – vattenkrasse – forellrom – äpple – röding

165 kr

Jordärtskocka – fermenterade vinbär – vildand

155 kr

Purjolök – shisoblad – gurka – verbena

125 kr

Curry – äpple – kalvbräss – rök

135 kr

ATT DELA
– FÖR MINIMUM 2 PERSONER

Lammlägg – potatis andean sunside – persilja – citron

575 kr

Kålrot – umami – morot – lök

415 kr

DESSERTER

Yoghurt – äpple – vanilj – havre
99:-

Blåbär – citron – dragon
105:-

Kaffegodis

69 kr

Ost – marmelad – knäcke

115 kr

KÖKSCHEFENS KVÄLLSMENYER

I kökschefens helkvällsmenyer är rätterna säsongsbetonade och finns alltid i uppsättning om fem respektive sju rätter. Rätterna är komponerade med utgångspunkt i de bästa lokalproducerade råvarorna just nu, och beroende på om du väljer fem eller sju rätter inkluderar varje meny en balans mellan smårätter, mellanrätter, ost och dessert. Till respektive meny rekommenderar vi gärna en matchad dryckesmeny. Ta kontakt med oss om du vill veta exakt vad menyn presenterar just nu.

Femrättersmeny 460 kr
Sjurättersmeny 660 kr

FÖR BORDSBOKNING KONTAKTA OSS 
E. brasserie@hotellcontinental.se
T. +46 (0)411-137 00

MÖTEN & KONFERENS

MASTERS MENU

JOBBA HOS OSS

Här hittar du vår integritetspolicy
Hotelcontinental du Sud Ystad © 2019
Historien om Continental du Sud