Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|da|en
se | da | en
Kvällsmeny2019-05-17T15:48:12+02:00

À LA CARTE

Brasserie du Suds vision är enkel mat i en avkopplande miljö. Vi låter det gröna tala sitt språk och proteinet vara ett komplement. Via vägen genom teknik och höga smaker skapar vi harmoni på varje tallrik. Vår utgångspunkt ligger i säsongen och i det jorden bjuder på just nu. Vi vill bjuda på fler smaker och fler texturer under en och samma måltid. Njut dig igenom flera rätter genom att dela med ditt sällskap, eller behåll dina favoriter för dig själv. Menyn är komponerad efter säsongens protein som just nu är Skreitorsk, blåmussla och rotselleri.

KLASSIKER

TOAST SKAGEN

Räkor – majonnäs – dill – rödlök – forellrom

Halv 145 kr, Hel 185 kr

RÅBIFF

Skånsk oxe – pepparrot – äggula – kapris – rödbeta- lök

Halv 115 kr, Hel 175 kr

Lägg till  pommes 35 kr

ENTRECOTE

Skånska tomater – rödvinssås – grönsallad – pommes paille – kryddsmör

325 kr

SÖTT

Crème brulée

79 kr

OSTRON & KAVIAR

Rått ostron – schalottenlök – citron – tabasco

35 kr/st

Pocherat ostron – beurre blanc – fläder – fläderkapris

45 kr/st

Krispigt ostron – gurka – gräddfil – jalapeno

45 kr/st

Osetra kaviar – iskall vodka

165kr

Vänern Löjrom – potatis

225 kr

SMÅRÄTTER

Älvdalsrom – vit sparris – créme fráiche – ramslök

95 kr

  Slarvsylta på gris – tuttul – citron – smör

65 kr

Brioche – ost – färsk tryffel

85 kr

Skånsk grön sparris – hollandaise – lufttorkad torskrom

75 kr

MELLANRÄTTER

Gurka – vattenkrasse – forellrom – äpple – röding

145 kr

Vit sparris – ramslök – skånsk ryggbiff – färsk vitlök

155 kr

Gnocchi på gröna ärtor – eldad morot – ramslök – hasselnötter

125 kr

Kalvbräss – rotsellerittaco – majs – lök

115 kr

Skreitorsk – blåmussla – blomkål

155 kr

ATT DELA
– FÖR MINIMUM 2 PERSONER

Skånskt högrev – betor – smör – äpple – spetskål

455 kr

DESSERTER

Rabarber – vanilj – maräng – kaksmulor
89:-

Nyfriterad munk – honung – bourbonkaramell – krisp
105:-

Kaffegodis

69 kr

Ost från vagnen – marmelad – knäcke

115 kr

KÖKSCHEFENS KVÄLLSMENYER

I kökschefens helkvällsmenyer är rätterna säsongsbetonade och finns alltid i uppsättning om fem respektive sju rätter. Rätterna är komponerade med utgångspunkt i de bästa lokalproducerade råvarorna just nu, och beroende på om du väljer fem eller sju rätter inkluderar varje meny en balans mellan smårätter, mellanrätter, ost och dessert. Till respektive meny rekommenderar vi gärna en matchad dryckesmeny. Ta kontakt med oss om du vill veta exakt vad menyn presenterar just nu.

Femrättersmeny 460 kr
Sjurättersmeny 660 kr

FÖR BORDSBOKNING KONTAKTA OSS 
E. brasserie@hotellcontinental.se
T. +46 (0)411-137 01

MÖTEN & KONFERENS

MASTERS MENU

JOBBA HOS OSS

Här hittar du vår integritetspolicy
Hotelcontinental du Sud Ystad © 2019
Historien om Continental du Sud