Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|da|en
se | da | en
lunchmeny2019-02-18T12:31:17+00:00

LUNCHMENY

Vecka 8

DAGENS LUNCH 

inkluderar salladsbuffé, Ramlösa/lättöl samt kaffe/te

Dagens lunch 135:- /Soppa 95:-

MÅNDAG

Gris – kålrot – kummin – äpple – sirap

Kumminbakad fläskbog serveras med puré på kålrot, bakad kålrot, äppel- och sirapsglaserade äpplen samt äppelsky

TISDAG

Kalv – morot – ingefära – vinbär

Nattbakat högrev av kalv serveras med morots- och ingefärspuré, ingefärsinkokta vinbär, bakad morot samt sås på kalvsky och ättika

ONSDAG

Torsk – miso – blomkål – yuzu – svamp

Misomarinerad torskfilé serveras med bakad blomkål, blomkålspuré, confiterad svamp samt brynt smör smaksatt med yuzu

TORSDAG

Gris – endiv – äpple – blodkorv

Bakad fläsksida serveras med karamelliserad endiv, bakat äpple, smörad äppelsky samt krispig blodkorv

FREDAG

                      Lax – dill – spenat – potatis

Sotad lax serveras med dillstuvad spenat och potatis, sallad på dill och spenat smaksatt med dillvinägrett samt syltad potatis

VECKANS VEGETARISKA

Purjolök – enbär – grönkål – krasse

Grillad och gräddkokt purjolök smaksatt med enbär serveras med variation på grönkål samt krasse

VECKANS SOPPA

Spenat

Krämig spenatsoppa serveras med bakat ägg och krispig surdeg

95:-

MÖTEN & KONFERENS

PAKET

JOBBA HOS OSS

Här hittar du vår integritetspolicy
Hotelcontinental du Sud Ystad © 2019
Historien om Continental du Sud