Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|en
se|en
lunchmeny2018-08-17T09:16:27+00:00

LUNCHMENY

Vecka 34

DAGENS LUNCH 

inkluderar salladsbuffé, Ramlösa/lättöl samt kaffe/te

135:-

MÅNDAG

Kummel – Spetskål – Blåmussla – Pepparrot
Rimmad och ångad kummel serveras med
smörglaserad spetskål, citronkräm, riven pepparrot och blåmusselsås

TISDAG

Gris – Äpple – Lök – Rotselleri
Citron och timjansbakad grissida serveras med äppel- och timjankräm,
bakad och picklad lök, helbakat rotselleri samt puré på rotselleri och brynt äppelsky

ONSDAG

Oxe – Persilja – Vitlök – Mandel
Nattbakat högrev serveras med persilje- och vitlökskräm, plockad persilja
med vinägrette, rostad mandel, fryst riven yoghurt med vitlök och citrussky

TORSDAG

Kyckling – Hällestadsvamp – Mangold – Rökt chili
Knaperstekt kycklingbröst från Varmlösa serveras med råhyvlad champinjon,
stekt portabello, citronglaserad mangold, rökt chilikräm och smörad kycklingsky

FREDAG

Biff – Dragon – Tomat – Majs
Sous vide-bakad biff serveras med dragonkräm,
bakade tomater, rostad samt puré på majs och vinägersky

VECKANS VEGETARISKA

Rotselleri – Krasse – Mandel – Brynt smör
Helbakat rotselleri serveras med krasseemulsion, hackad mandel,
rotselleripuré samt smörsås på brynt smör och soya

Bonus hos Brasserie du Sud, vecka 34 & 35

Bakfickans burgare
på angusfärs med pretzelbröd, sötpotatispommes,
rökt cheddar och chunky tomater
179:-

Fish and chips
på kummelfilé med pommes frites,
citron- & kaprismajonnäs, saltgurka och grillad citron
159:-

Allergier? Fråga oss så hjälper vi dig.

Möte och konferens i Ystad

MÖTEN & KONFERENS

PAKET

JOBBA HOS OSS

Här hittar du vår integritetspolicy
Hotelcontinental du Sud Ystad © 2018
Historien om Continental du Sud