Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|da|en
se | da | en
lunchmeny2018-11-09T16:46:19+00:00

LUNCHMENY

Vecka 46

DAGENS LUNCH 

inkluderar salladsbuffé, Ramlösa/lättöl samt kaffe/te

135:-

MÅNDAG

En klassiker

Boeuf bourguignon på Brasserie du Suds vis med champinjoner, sidfläsk och krossad potatis

TISDAG

Fläsk – pumpa – mangold – äpple

Bakad och pressad fläsksida serveras med glaserad mangold och pak choi med kräm på pumpa samt bakat höstäpple

ONSDAG

Lubb – havskräfta – morot – purjolök

Ångad lubbfilé serveras i krämig havskräftsås med julienne på morot och purjolök, bakad purjolök samt syrad fänkål

TORSDAG

Tupp – morot – dragon – lök

Konfiterat tupplår serveras med kryddrostade morötter, lökkräm, dragonmajonnäs och krispig grönkål

FREDAG

Lamm – salvia – palsternacka – svartkål

Rosastekt lammrostbiff serveras med puré på palsternacka, sauterad svartkål, svartkålspesto samt havtorn

VECKANS VEGETARISKA

Ägg – kål – morot – matvete

Bakat ägg serveras med sotad spetskål, krispigt matvete, kryddrostade morötter samt pesto på rökt gulbeta

MÖTEN & KONFERENS

PAKET

JOBBA HOS OSS

Här hittar du vår integritetspolicy
Hotelcontinental du Sud Ystad © 2018
Historien om Continental du Sud