LUNCHMENY
Vecka 8
DAGENS LUNCH
inkluderar salladsbuffé, Ramlösa/lättöl samt kaffe/te
Dagens lunch 135:- /Soppa 95:-
MÅNDAG
Gris – kålrot – kummin – äpple – sirap
Kumminbakad fläskbog serveras med puré på kålrot, bakad kålrot, äppel- och sirapsglaserade äpplen samt äppelsky
TISDAG
Kalv – morot – ingefära – vinbär
Nattbakat högrev av kalv serveras med morots- och ingefärspuré, ingefärsinkokta vinbär, bakad morot samt sås på kalvsky och ättika
ONSDAG
Torsk – miso – blomkål – yuzu – svamp
Misomarinerad torskfilé serveras med bakad blomkål, blomkålspuré, confiterad svamp samt brynt smör smaksatt med yuzu
TORSDAG
Gris – endiv – äpple – blodkorv
Bakad fläsksida serveras med karamelliserad endiv, bakat äpple, smörad äppelsky samt krispig blodkorv
FREDAG
Lax – dill – spenat – potatis
Sotad lax serveras med dillstuvad spenat och potatis, sallad på dill och spenat smaksatt med dillvinägrett samt syltad potatis
VECKANS VEGETARISKA
Purjolök – enbär – grönkål – krasse
Grillad och gräddkokt purjolök smaksatt med enbär serveras med variation på grönkål samt krasse
VECKANS SOPPA
Spenat
Krämig spenatsoppa serveras med bakat ägg och krispig surdeg
95:-