MIDSOMMAR PÅ BORDET

Midsommar traditionen på Bakfickan är tillbaka sommaren 2024

Meny 2023

Start med Bubbel & jordgubbar

Första servering.

Norröna matjessill med ägg, rödlök, dill, brynt smör & pepparrot
Kryddost tartlette med hemmagjord gräddfil, löjrom & syrlig lök
Socker-saltad röding med vit sparris, variation på ramslök & hjärtsallad
Kökets hemmagjorda sill
Dill, lime – & chilisill
Krämig romsill
Dillkokt färskpotatis

Andra servering.

Kökets hängmörade ryggbiff med smak av ramslök, grön chili & tomat
Trädgårdssallad med sommarprimörer & kökets vinegrette
Sallad på skånska tomater, rostad vallmo, lök & dragon
Smörglaserade sommarbetor med persilja & citron
Krokett på potatis, prästost & vårtryffel
Kryddig vinägersky

Tredje servering.

Vanilj- & yoghurtpannacotta med jordgubbar, citronverbena creameux, kristalliserad vit choklad & jordgubbsmousse.