Påsken på Continental du Sud

Gallery M1

Utställning med Linnea Frank under påsken, öppet 11-15.

Brasserie du Sud . 

Förutom brunch erbjuds silltallrik & räkmacka för avhämtning. Och om vädret tillåter kan man ta med sig sin mat ut till bakfickan och njuta i solen.

Á la carte 275:-/pers
buffé 255:-/ pers
Sill x 2, lax, ost, bröd och potatis 145:-
Räkmacka 165:-

Skärtorsdag

öppet som vanligt

Långfredag

12.00-14.30
Á la carte brunch
Silltallrik & Räkmacka för takeaway

17.00-21.30
Kvällsservering, a la carte meny

Påskafton

12.00-14.30
Á la carte brunch
Silltallrik & Räkmacka för takeaway

17.00-21.30
Kvällsservering, a la carte meny

Påskdagen

12.00-14.30
Brunchbuffé 12.00-14.30
Silltallrik & Räkmacka för takeaway

stängt kväll

Annandag påsk

Stängt

Frukosten är stängd Annandag påsk (måndag 13 april)

Ring 0411-137 01 för att boka bord/beställa avhämtning, även drop in är välkomna.

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
0411-137 01