Amuse Bouche
Gratinerat ostron
Rökt torsk · gurksallad · persiljeskinka
Cremant Haut Mouleyre
*
Förrätt
Pilgrimsmusslor à la Niçoise
Saffran · pastis · fänkål · tomat
Laroche Petit Chablis
*
Varmrätt
Nattbakad oxkind
Pinot noir-sås · tryffelpotatispuré · brynt hasselnötssmör · örtkryddade grönsaker
Xavier Vignon Lirac
*
Ost
Två utvalda franska ostar
Fikonkompott · kryddbröd
Moulin Touchais 2004
*
Dessert
Lakritsparfait
Kolasås · pistage · hallonmaräng
1 november 2025
Gör dig redo för en kväll fylld av franska smaker när den legendariske krögaren Lennart Borrwall ännu en gång gästar Brasserie du Sud!
Efter decennier som Stockholms krögare – senast på Borrwalls Kök – tar Lennart med sig sin kärlek till det franska köket och sitt liv i Sydfrankrike till Ystad för en oförglömlig kväll.
Det blir en hyllning till franska råvaror, smaker och vår sommelier har även lovat att damma av lite franska viner från vår vinkällare. Missa inte chansen att uppleva detta unika gästspel i en härlig atmosfär med franska toner.
Bienvenue et Bon Appétit!
Vi använder teknologier som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Vi gör detta för att förbättra webbupplevelsen och för att visa (icke-) anpassade annonser. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa egenskaper och funktioner negativt.
Vi använder cookies för statistik, marknadsföring och personanpassade annonser. När du samtycker kan vi och Google använda dina uppgifter för att visa mer relevanta annonser.
Välkommen till Hotell Continental du Sud, ett hotell med en rik historia och en modern charm.