BO PÅ SVERIGES ÄLDSTA HOTELL

Alla våra rum är individuellt inredda med hjälp av särskilt framtagna designmöbler och avkopplande färger. Skrivborden är handritade från Österlen och textilierna i rummen är planerade i samarbete med Frejas Boning. Här kan du välja ditt boende utifrån enkelrum, dubbelrum, deluxerum, juniorsvit eller svit. I alla våra rum hittar du en säng som klarat höga komfortkrav, en TV och ett helkaklat badrum utrustat med kroppsvårdsprodukter som framställts exklusivt för oss. Hotellets reception är bemannad dygnet runt, så att du alltid har tillgång till den service du behöver. På ditt rum, liksom i hotellets alla lokaler, har du gratis tillgång till vårt wi-fi.

Hotellets grundmurar må närma sig sina 200 år, men interiör och hotellrum är nyrenoverade i klassiskt vacker men nordiskt ljus stil. Bland våra rum finns dessutom ett par stycken där vi låtit utvalda konstnärer sätta sin prägel på var sitt rum. Hos oss finns inte två hotellrum som är lika dana.

SVITERNA

I våra sviter får du det mesta av allt. Generös arbetsplats, sociala ytor i rum separat från sovrummet, TV i både sovrum och separat rum, kylskåp och kokare för kaffe och te. Juniorsviten är 36 kvm och rymmer ett helkaklat badrum, medan sviten ger dig en yta på totalt 46 kvm och rymmer två helkaklade badrum. Här finns gott om plats för livsnjutare.