BO PÅ SVERIGES ÄLDSTA HOTELL

Alla våra rum är individuellt inredda med hjälp av särskilt framtagna designmöbler och avkopplande färger. Skrivborden är handritade från Österlen och textilierna i rummen är planerade i samarbete med Frejas Boning. Här kan du välja ditt boende utifrån enkelrum, dubbelrum, deluxerum, juniorsvit eller svit. I alla våra rum hittar du en säng som klarat höga komfortkrav, en TV och ett helkaklat badrum utrustat med kroppsvårdsprodukter som framställts exklusivt för oss. Hotellets reception är bemannad dygnet runt, så att du alltid har tillgång till den service du behöver. På ditt rum, liksom i hotellets alla lokaler, har du gratis tillgång till vårt wi-fi.

Hotellets grundmurar må närma sig sina 200 år, men interiör och hotellrum är nyrenoverade i klassiskt vacker men nordiskt ljus stil. Bland våra rum finns dessutom ett par stycken där vi låtit utvalda konstnärer sätta sin prägel på var sitt rum. Hos oss finns inte två hotellrum som är lika dana.

SVITERNA

I våra sviter får du det mesta av allt. Generös arbetsplats, sociala ytor i rum separat från sovrummet, TV i både sovrum och separat rum, kylskåp och kokare för kaffe och te. Juniorsviten är 36 kvm och rymmer ett helkaklat badrum, medan sviten ger dig en yta på totalt 46 kvm och rymmer två helkaklade badrum. Här finns gott om plats för livsnjutare.

Dubbelrum, hotell, hotell continental, hotell ystad

DUBBELRUM

Våra dubbelrum kommer i tre storlekar: standard, superior eller deluxe. Rumsstorleken rör sig mellan 16–34 kvm, där ytan ökar för varje uppgradering. I standardrummet är sängen 160 cm bred och i superior och deluxe är den 180 cm bred. Checkar du in i deluxerummet kommer du också finna att ytan rymmer mer service än övriga dubbelrum. Här finns bland annat bekväma fåtöljer, extra arbetsyta och kokare för kaffe och te.

Enkelrum, hotell rum, hotell continental

ENKELRUM

Bland enkelrummen kan du välja på enkelrum eller grand lit. I enkelrummet är sängen 105–120 cm bred, medan grandlit ger dig mer svängrum med en säng som är 140 cm bred. I övrigt erbjuder de olika enkelrummen samma höga standard.

Se rumsspecifikationer & boka övernattning

ETT HOTELL FÖR DIG

När du stänger dörren till ditt hotellrum bakom dig, då ska du känna att hela hotellet är byggt för dig. Ditt valda boende är din plats för återhämtning efter en lång dag av intryck, människor, god mat och uppsluppen stämning. För vårt hotell är byggt för just dig; för dig som checkat in för kvalitetstid med din partner, eller en helg med vännerna. Men också för dig som är på arbetsuppdrag, konferens eller på förbiresande.

BOENDEPAKET SOM
INKLUDERAR ALLT

För tillfällen när du vill ha ut mer av din vistelse finns våra boendepaket som tar hand om hela din vistelse. De allra flesta boendepaketen inkluderar en kvällsmeny, ibland ingår en aktivitet och i utvalda paket ingår en överraskning på hotellrummet när du anländer. Som standard ingår del i dubbelrum, men det går alltid att både uppgradera rumsvalet och lägga till en eller två nätter till ett förmånligt pris. Det är också bland våra paket som du hittar våra säsongsbetonade boendepaket och särskilda erbjudanden.

Hitta ditt boendepaket