Jobba hos oss

Kock

Vi behöver utöka och förstärka vårt team i köket.

Vi behöver utöka och förstärka vårt team i köket. Vi söker därför en heltidskock.
 
Arbetet är utmanande och varierande då köket gör allt från dagens lunch och à la carte, konferensmat, banketter, stora bröllop och andra evenemang.
Restaurangens kökschef Joakim Kjärkner har en hög ambitionsnivå och känner stolthet att tillsammans med sitt team kunna ge gästerna en matupplevelse utöver det vanliga.
 
Så har du en blick som alltid vill framåt och gillar utmaningar?

För frågor om tjänsten kontakta: Jenny Nilsson jenny@hotellcontinental.se

Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Servis – 75% och 50%

Ett brasserie blomstrar inte i Sveriges äldsta hotell utan vidare. Sedan 1829 har vi funnits här som hjärtat i hotellet och skapat smakupplevelser för våra gäster.

Nu söker vi en servitör/servitris till Brasserie du Sud. Vi söker en utåtriktad person som har ett stort intresse för service. Du ska kunna jobba varierande tider, tjänsterna är på 75% resp. 50 % med goda möjligheter till mer än så. Du ska ha förmåga att få människor att trivas och känna sig välkomna till och hos oss. Du är stresstålig och gillar när tempot ökar och jobbet flyter tillsammans med härliga kollegor. Dessutom har du självklart ett stort intresse för mat och dryck!

Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan. Ansökan skickas till jenny@hotellcontinental.se

Registrera gärna en ansökan på https://hotellfritiden.se/jobb/

Är du intresserad av att arbeta på Ystads ledande hotell? I så fall rekommenderar vi att du håller ett öga på denna sida, där du alltid hittar våra aktuella platsannonser.

Har du frågor vad det gäller anställning hos oss på Continental du Sud är du välkommen att kontakta oss.

Jenny Nilsson, Hotellchef
jenny@hotellcontinental.se
+46 (0)411-137 00

Sanna Åberg, Reception
sanna@hotellcontinental.se
+46 (0)411-137 00

Carolin Sjögren, Städ
carolin@hotellcontinental.se
+46 (0)411-137 00

Joakim Kjaerkner, Kök
koket@hotellcontinental.se
+46 (0)411-137 01