Brasserie du Sud i Ystad

Ett brasserie blomstrar inte i Sveriges äldsta hotell utan vidare. Sedan 1829 har vi funnits här som hjärtat i hotellet och skapat smakupplevelser för våra gäster.

På en solid grund av närproducerade svenska råvaror, hjärtligt engagemang och en blick som alltid vill framåt har le chef och hans personal på Brasserie du Sud satt menyn som varvar klassiska rätter med säsongens toner.

Öppettider under jul & nyår

Frukost serveras som vanligt 

Ingen lunch: 23/12-6/1

Ingen kvällsservering:
22/12 – 26/12

29/12
31/12-1/1
(31/12 endast förbokning av nyårssupé)

5/1-6/1

Frukost

Mån – Fre: 06:30-09:30
Lörd och Sönd samt röda dagar: 07.30-10:30

Läs mer här

Lunch

VECKANS LUNCH
ÖPPET kl. 11.30-13.30

Till veckans lunch

Kvällsmeny

Middag mån-lör:
17.00-21.30

Till kvällsmenyn

Brunch

Lördagar & söndagar:
12:00-14:30

Ingen brunch:
21/12, 22/12, 28/12, 29/12
4/1, 5/1, 11/1

Till brunchen

After Work

Sista torsdagen i månaden:
17:00-19:00
Endast dropin
Ingen AW i december

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
E. brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
E. bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
E. koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
T. 0411-137 01