Brasserie du Sud i Ystad

Ett brasserie blomstrar inte i Sveriges äldsta hotell utan vidare. Sedan 1829 har vi funnits här som hjärtat i hotellet och skapat smakupplevelser för våra gäster.

På en solid grund av närproducerade svenska råvaror, hjärtligt engagemang och en blick som alltid vill framåt har le chef och hans personal på Brasserie du Sud satt menyn som varvar klassiska rätter med säsongens toner.

Öppettider i påsk

Skärtorsdag
öppet som vanligt

Långfredag
Á la carte brunch 12.00-14.30
Kvällsservering 17-21.30 a la carte meny

Påskafton
Á la carte brunch 12.00-14.30
Kvällsservering 17-21.30 a la carte meny

Påskdagen
Brunchbuffé 12.00-14.30 – stängt kväll

Annandag påsk
Stängt

1/5-2/5

Restaurang abonnerad

Frukost

Mån – Fre: 06:30-09:30
Lörd och Sönd samt röda dagar: 07.30-10:30

Läs mer här

Lunch

VECKANS LUNCH
ÖPPET kl. 11.30-13.30

Till veckans lunch

Kvällsmeny

Middag mån-lör:
17.00-21.30

Till kvällsmenyn

Brunch

Förutom under påsk så pausar vi brunchen.

Till brunchen

After Work

Månadens AW flyttat till fredagen 27/3

Sista torsdagen i månaden:
17:00-19:00
Endast dropin

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
0411-137 01