Brasserie du Sud i Ystad

Ett brasserie blomstrar inte i Sveriges äldsta hotell utan vidare. Sedan 1829 har vi funnits här som hjärtat i hotellet och skapat smakupplevelser för våra gäster.

På en solid grund av närproducerade svenska råvaror, hjärtligt engagemang och en blick som alltid vill framåt har le chef och hans personal på Brasserie du Sud satt menyn som varvar klassiska rätter med säsongens toner.

21-22 maj serveras ingen lunch, vi har öppet som vanligt på kvällen.

Frukost

Mån – Fre: 06:30-09:30
Lörd och Sönd samt röda dagar: 07.30-10:30

Läs mer här

Lunch

VECKANS LUNCH
ÖPPET kl. 12.00-14.00

21-22 maj serveras ingen lunch

Till veckans lunch

Kvällsmeny

Middag mån-lör:
17.00-21.30

Till kvällsmenyn

Brunch

Förutom under påsk så pausar vi brunchen.

Till brunchen

BOKNINGAR

Joakim Johansson, Köksmästare
joakim@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
bokning@hotellcontinental.se

Joakim Kjaerkner, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
0411-137 01