Brasserie du Sud i Ystad

Ett brasserie blomstrar inte i Sveriges äldsta hotell utan vidare. Sedan 1829 har vi funnits här som hjärtat i hotellet och skapat smakupplevelser för våra gäster.

På en solid grund av närproducerade svenska råvaror, hjärtligt engagemang och en blick som alltid vill framåt har le chef och hans personal på Brasserie du Sud satt menyn som varvar klassiska rätter med säsongens toner.

Frukost

Alla dagar: 07:00-10:00

Läs mer här

Lunch

VECKANS LUNCH

ej lördagar & söndagar
ÖPPET kl. 12.00-14.00

Till veckans lunch

Kvällsmeny

Middag mån-sön:
17.00-sent (köket till 21.30)

Till kvällsmenyn

Brunch

Brunchen återkommer till höst.

Till brunchen

BOKNINGAR

Bordsbokning
0411-137 01

ÖVRIGA FRÅGOR

Joakim Johansson, Restaurangchef
joakim@hotellcontinental.se

Joakim Kjaerkner, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se