Brasserie du Sud i Ystad

Ett brasserie blomstrar inte i Sveriges äldsta hotell utan vidare. Sedan 1829 har vi funnits här som hjärtat i hotellet och skapat smakupplevelser för våra gäster.

På en solid grund av närproducerade svenska råvaror, hjärtligt engagemang och en blick som alltid vill framåt har le chef och hans personal på Brasserie du Sud satt menyn som varvar klassiska rätter med säsongens toner.

30/10 har vi ingen à la carte servering på kvällen. Då är det viltafton och endast förbokningar. Läs mer här

Frukost

Måndag-fredag 6.30-9.30
Lördag-söndag 7.30-10.30

Läs mer här
Boka bord

Lunch

Måndag-fredag 11.30-13.30

Till veckans lunch

À la carte

Måndag-lördag:
17.00-sent (köket till 21.30)

Till menyn
Boka bord

Brunch på bordet

Söndagar tom 15 november

LÄS MER HÄR

After Work

LÄS MER HÄR

BOKNINGAR

Boka online

Bordsbokning
0411-137 01

Boka online

ÖVRIGA FRÅGOR

Joakim Johansson, Restaurangchef
joakim@hotellcontinental.se

Joakim Kjaerkner, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se