Boka rum - för bästa pris
Boka rum se|en
se|en
Restaurang och bar 2018-04-09T14:35:02+00:00

Brasserie du Sud i Ystad

Restaurang

Hos Brasserie du Sud förädlar vi europeiska smaker i skånska råvaror. I vårt kök är säsongen utgångspunkten för mathantverket. Allt vi serverar gör vi själv från grunden och vi presenterar en ny à la carte var åttonde vecka. Brasserie du Sud är matdestinationen för finsmakaren lika mycket som det öppna vardagsrummet för Ystadborna.

Öppettider för restaurangen kvällstid är måndag-lördag 17.00-sent. Köket stänger 21.30.
(Abonnerat 27/3, 19/4, 27/4, 1/5, 12/5, 22/5, 8/6, 9/6)

Menyn hittar du här

Kökschefen har ordet

”Ärlig mat gjord lite mer intressant”, så beskriver kökschef Joakim Johansson köket i Brasserie du Sud. Gästerna ska känna igen allt de blir serverade. Anrättningarna är ambitiösa, men inte överdrivet molekylära. Fokus ligger på rena smaker med oväntade inslag här och var. Inspiration hämtar Joakim från Europas olika kökskulturer och trender. Sina idéer förverkligar han med hjälp av skånska råvaror från hav och åkrar.

Läs mer om kökschefens visioner

Lunch

Varmrätt (välj en av två rätter/dag), salladsbuffé, bröd, mineralvatten/lättöl, kaffe/te – 135 kr

Öppettider för lunch: mån-fre 11.30-13.30
(Abonnerat 19/4, 1/5)

Ta mig till lunchmenyn

Brunch

Lördagar och söndagar serverar vi brunch hos Brasserie du Sud.
En smakfull buffé med både varmt, kallt och sött för 235 kr (barn upp till 12 år för 99 kr).

Öppettider för brunch: lör-sön 12.00-14.30

Frukost

Vår frukostbuffé bjuder på ett brett sortiment med något för alla – 130 kr/pers (90 kr/barn upp till 12 år).

Öppettider för frukost: mån-fre 6.30-9.30, lör-sön 7.30-10.30.

BAR & LOUNGE

Den öppna baren och den lugnare loungen finns nära restaurangen och erbjuder en paus innan eller efter middagen. Här kan du beställa dryck samt smått och gott.

Öppettider för baren: mån-lör 17.00-sent.

Under våren tar olika evenemang plats kring Brasserie du Sud

Håll koll på vårens aktiviteter

BOKNINGAR

Hanna Jeppsson, Restaurangansvarig
E. brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
E. bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
E. koket@hotellcontinental.se

Hotelcontinental du Sud Ystad © 2018
Historien om Continental du Sud