Fira som kungligheter

För dig och dina bästa när ni vill fira och dela framgång eller när ni vill hålla en exklusiv supé till er vänskaps ära. Vår kökschef sätter ihop en middagsmeny med ledning av dina önskemål, eller föreslår en säsongsanpassad meny med matchat dryckespaket. Vill du så erbjuder hotellets blomsterdekoratör att assistera din bjudning med arrangemang och dekorering av din middag.

Fråga Joakim om evenemang

Joakim Johansson
joakim@hotellcontinental.se
0411-137 00

Private dining eller festlig födelsedag

Ingen festdröm är för stor och ingen anledning att hålla kalas är för liten. I Brasserie du Sud får du plats till de stora festerna med upp till 90 gäster och i Kajutan dukar vi upp till de speciella tillfällena för upp till 17 deltagare.

Våra fest- och evenemangsarrangörer hjälper dig att sätta ihop ett firande för ditt tillfälle.

Hur planerar du årets fest? Ladda ner vår guide.

Vill du bjuda dina gäster på lokalproducerat kött eller en helgrön meny? Boka en provsmakning med vår köksmästare.

Studentfest/
catering

Ha studentfesten hos oss eller beställ vår catering studentmeny.

Kontakta Joakim för att boka joakim@hotellcontinental.se

studentMeny

”Kompromissa inte.
Lev nu och skapa
festen alla kommer
att prata om sen.”

Storstilat jubileum

”Ju fler, desto roligare”, heter det ju som bekant. När firandet står i fokus ska inga gränser stå i din väg. Planera ett överraskningsjubileum för en blivande 50-åring eller en bröllopsdag och bjud in alla vänner. Våra kockar står för maten och våra festarrangörer assisterar med allt annat du behöver för att få just det celebra firandet du är ute efter.

Olika former av större jubileum, evenemang och födelsedagsfest kan du boka i Brasserie du Sud för upp till 110 personer, i Gröna salongen för upp till 60 deltagare eller i Galleriet för upp till 30 deltagare.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vill du att borden ska bada i dina favoritblomster? Ska bordsplaceringen inkludera en liten gåva? Behöver du tips för att förverkliga årets temafest? Kontakta en av våra evenemangsarrangörer så hjälper vi dig.

GRÖNA SALONGEN
Vår mest anpassningsbara festsal med plats för ca 60 gäster. Gröna salongen kan vi arrangera för olika sittningar och dekorera i varierande teman.

GALLERIET
Vår vackra hörnlokal med plats för ca 30 gäster. Gröna salongen och Galleriet går att slå ihop till en stor ljus lokal med plats för ca 90 gäster.

BRASSERIE DU SUD
Vår pampigaste sal med kristallkronor över ekparkett. Populär till bröllop. Här får ca 110 gäster rum.

KAJUTAN
Vår mest personliga festlokal med plats för ca 17 gäster. Inredd särskilt för till exempel private dining, kalasbjudningar, private sällskap, svensexor och babyshowers.

Möhippa eller svensexa

Händelsen som är en av livets allra största är värd ett förberedande firande som bjuder din vän på precis den uppmärksamheten hon eller han förtjänar. Överraska med festligt dekorerad lokal och förbeställt bubbel och tilltugg som vi anpassat efter tid på dagen. Hos oss får ni plats för era egna aktiviteter och vill ni så hjälper våra festarrangörer till med planering och detaljer så att din vän får en dag som överträffar alla förväntningar.

Beroende på hur många deltagare ni vill ha plats till kan vi rekommendera olika lokaler hos oss. Sviten, Kajutan eller Galleriet är bara tre av våra alternativ. Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig.