VECKANS

LUNCH

vecka 40 / 11.30 – 13.30

Inkl. sallad, vatten/lättöl, kaffe och chokladbit
Pris: 135:-
Take away: 115:-

MÅNDAG
Hällstekt fläskkotlett med spetskål, lagrad ost, äpple, timjan serveras med äpplesky och rostad potatis

TISDAG
Ångad lax med spenat, senap, kräm på potatis och ost, inkokt fänkål serveras med smörsås – M

ONSDAG
Köttfärslimpa med rostad lök, pressgurka, rårörda havtorn serveras med gräddig sirap- och löksky och kokt potatis – M

TORSDAG
Sotad torsk med spetskål, blå mussla, syrlig lök serveras med sauce hollandaise och kokt mandelpotatis – M

FREDAG
Citron- och rosmarin rostad lammbog med tomat, mandel,honung, aprikos, persilja, grillad auberginekräm serveras med rostad potatis

VECKANS VEGETARISKA
Kryddig tomatkräm, sallad på mandel, honung, aprikos och persilja serveras med bakat ägg och harissa yoghurt  – M

ALLTID PÅ Brasserie du Sud
Toast skagen – Handskalade räkor, dill, lök, majonnäs, brioche, löjrom – 175 kr – M+G

Klassik råbiff – mald oxe, kapris, rödbeta, rödlök, pepparrot, äggula och krasse – 125 kr

Allergier? L=Laktos, M=Mjölkprotein, G=Gluten, N=Nötter

BOKNINGAR

Boka online

Bordsbokning
0411-137 01

Boka online

ÖVRIGA FRÅGOR

Joakim Johansson, Restaurangchef
joakim@hotellcontinental.se

Joakim Kjaerkner, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se