Lunch vecka 3

ÖPPET kl. 11.30-13.30

Inkl. salladsbuffé, vatten/lättöl, kaffe och chokladbit

Pris: 135:- 

Måndag

Fläskfärslimpa serveras med råstekt potatis & purjolök, rårörda tranbär, picklad gurka samt gräddsås smaksatt med dragon

Tisdag

Tomatiserad fiskgryta på sej & lax serveras med rå och syrad fänkål, gräslöksaioli samt kokt potatis

Onsdag

Bakad och pressad majskycklinglår serveras med sotad purjo, variation på palsternacka samt dragonsky

Torsdag

Ört- & tomatfylld porchetta serveras med grillad lök, sockerrostad potatis, bakad morot och sky på vitlök & vinäger

Veckans vegetariska

Risotto på korn med konfiterad silverlök och svamp serveras med smörbrynt Hällestad svamp, lagrad ost och örter

Fredag

Rimmad & sotad lax serveras med dillstuvad spetskål & potatis, bakade betor, syltade betor och picklat senapsfrö

Varje fredag

Hällstekt ryggbiff med bakade tomater och frasig lök serveras med sauce bearnaise och konfiterad potatis

Allergier? Fråga oss så hjälper vi dig.

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
E. brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
E. bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
E. koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
T. 0411-137 01