Lunch vecka 9

ÖPPET kl. 11.30-13.30

Inkl. salladsbuffé, vatten/lättöl, kaffe och chokladbit

Pris: 135:- 

Måndag

Biff à la Lindström med café de paris smör, saltgurka och krispig lök serveras med rödvinssås och saltrostad potatis

Tisdag

Smörstekt torsk med säsongens bönor och bakad persiljerot, sallad på dill, lök och äpple serveras med lättrökt sandjefjordsås och dillkokt potatis

Onsdag

Skånsk tupp med champinjoner, rökt sidfläsk och lök serveras med potatis puré och rödvinssås

Torsdag

Krispig fläskkotlett med syrad spetskål och äpple, kräm på äpple, timjan och lagerblad serveras med rostad potatis och vinägersky

Fredag

Korv på oxe, ost och Jalapeno med variation på lök serveras med potatispuré smaksatt med lagrad ost och syrad grädde och sås på kyckling, rostad vitlök och majs

Veckans vegetariska

Krämig risotto med variation på svamp från Hällestad serveras med lagrad ost och krispig ostronskivling, jordärtskocka och ost

Varje fredag

Hällstekt ryggbiff med bakade tomater och frasig lök serveras med sauce bearnaise och konfiterad potatis

Allergier? Fråga oss så hjälper vi dig.

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
0411-137 01