LUNCH

Måndag – fredag
11:30 – 13:30

Stängd pga utb den 17 jan

Inkl. sallad, dessertost, marmelad, bröd, soppa och kaffe.

Pris: 145:-
Take away: 135:-

0411-137 01

Lunch vecka 3

Måndag
Stängt

Tisdag
Rimmad torsk med broccoli, libbsticka, mandel, silverlök, vitvinssås & kokt potatis – M

Onsdag
Kryddstekt kotlett med spetskål, tryffel, jordärtskocka, grönpepparsås & potatiskompott – M

Torsdag
Brässerat högrevskärna med tomat, purjolök, prästost, vinägersky & rostad potatis

Fredag
Skånsk majsanka med morot, miso, hasselnöt, apelsinsky & fondantpotatis – M

Veckans vegetariska
Konfiterad kejsarhatt med prästost, pistagenöt, silverlök & sauce hollandaise smaksatt med miso


ALLTID PÅ LUNCHEN

Köksmästarens råbiff
Mald oxe, lök, dijonaise, pepparrot, ramslökskapris, pommes allumettes
175 kr

Toast skagen
Handskalade räkor, majonnäs, rödlök, pepparrot, dill & löjrom
Petit 175 kr
Grand 225 kr

Brasserie du Sud i Ystad erbjuder vällagad dagens lunch som serveras måndag till fredag. Vi baserar våra menyer på närproducerad mat med dom bästa råvarorna.

Välkommen på vår dagens lunch signerad, Köksmästare, Joakim Kjaerkner.

BOKNINGAR

Boka online

Bordsbokning
0411-137 01

Boka online

ÖVRIGA FRÅGOR