Veckans Lunch v.49

ÖPPET kl. 11.30-13.30

Inkl. salladsbuffé, vatten/lättöl, kaffe och chokladbit

Pris: 135:- / Pris endast salladsbuffé: 95:- / Jultallrik 199:-

Jultallrik

Ett urval av julens härliga smaker. 

Måndag

Bakad & pressad kyckling med grillade betor, syrad lök och majonnäs på rostade solroskärnor serveras med veloute smaksatt med persilja och vitlök samt confiterad potatis

Tisdag

Pocherad långa med syltade äpplen, pumpa och spetskål serveras med smörsås smaksatt med miso samt kokt potatis med vinterörter

Onsdag

Rödvinsbrässerat högrev med rostade och syltade vintergrönsaker, smörstekt ostronskivling serveras med rödvinssky, senapsfrön & timjan samt saltbakad potatis

Torsdag

Krispig fläskkotlett med krämig surkål, grillat äpple och lök serveras med vinäger sky och sockerartens potatis

Fredag

Brasserie du suds kålpudding med rårörda lingon, kompott på lök serveras med gräddsky och potatis pure

Veckans vegetariska

Grillade betor och lökar med majonnäs på rostade solroskärnor, örtsallad & lagrad ost

Varje fredag

Hällstekt ryggbiff med bakade tomater och frasig lök serveras med sauce bearnaise och konfiterad potatis

Allergier? Fråga oss så hjälper vi dig.

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
E. brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
E. bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
E. koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
T. 0411-137 01