Veckans Lunch v.42

ÖPPET kl. 11.30-13.30

Måndag

Konfiterat anklår med ragu på belugalinser, grönkål, morot, örter och silverlök samt puré på morot smaksatt med miso och lagrad ost serveras med smörad sky

Tisdag

Brödstekt kummel med mörkokt morot, gröna ärtor och lök serveras med sandjefjordsås och potatispuré

Onsdag

Nattbakad fläsksida med kräm på lagrad ost och kompott på skånska äpplen, persiljerot och pepparrot serveras brynt äppelsky och skånsk lagrad ost

Torsdag

Kryddrostad kyckling med bakad och kräm på broccoli samt grillad purjolök serveras med bakat gårdsägg, rostad kycklingsky och ”Pommes fondant”

Fredag

Hällstekt biff med smörglaserade bönor och lökar serveras med sauce choron och frasig krokett på potatis och ost

Veckans vegetariska

Helstekt rotselleri med smörglaserade bönor och lökar serveras med krokett på potatis, rotselleri och ost samt sauce bearnaise

Inkl. salladsbuffé, vatten/lättöl, kaffe och liten kaka

Pris: 135: –

Allergier? Fråga oss så hjälper vi dig.

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
E. brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
E. bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
E. koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
T. 0411-137 01