VECKANS

LUNCH

vecka 48 / 11.30 – 13.30

Inkl. sallad, vatten/lättöl, kaffe och chokladbit
Pris: 135:-
Take away: 115:-

Hotpot – Gryta
Endast take away: 109:-

MÅNDAG
Smörstekt kycklingklubbfilé med ragu på oliver, soltorkadetomater, persilja, fetaost serveras med vinägersky och rosmarinrostad mandelpotatis – M

TISDAG
Smörstekt torsk med säsongens svamp, risotto, lagrad ost, syrad sallad på ruccola – M

ONSDAG
Biff med choriozmajonnäs, honungsglaserade morötter, rödvinssås och ört-och vitlöksbakad potatis – M

TORSDAG
Skinnstekt lax med gröna ärtor, pepparrot, gulbetor och kålrabbi serveras med brynt smör och kokt potatis – M

FREDAG
Hällstekt fläskfilé med grillad tomat, bönor och ärter serveras med sauce bearnaise och rostad potatis – M

VECKANS VEGETARISKA
Mandelbakad pumpa, säsongens svamp, lök, smörsås rostad mandel – M

ALLTID PÅ Brasserie du Sud
Toast skagen – Handskalade räkor, dill, lök, majonnäs, brioche, löjrom – 175 kr – M+G

Klassisk råbiff – mald oxe, kapris, rödbeta, rödlök, pepparrot, äggula och krasse – 125 kr

Allergier? L=Laktos, M=Mjölkprotein, G=Gluten, N=Nötter

BOKNINGAR

Boka online

Bordsbokning
0411-137 01

Boka online

ÖVRIGA FRÅGOR

Joakim Johansson, Restaurangchef
joakim@hotellcontinental.se

Joakim Kjaerkner, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se