Veckans Lunch v.46

ÖPPET kl. 11.30-13.30

Måndag

Helgrillad fläskkarré med sotad lök och rostad persiljerot, kräm på lagrad herrgårdsost serveras med rostad skysås och smörbrynt gnocchi på gröna ärtor

Tisdag

Ångad långa med frasig och smörbrynt brysselkål samt broccoli serveras med beurre blanc & krossad potatis

Onsdag

Kryddrostad kyckling med ”harissa” yoghurt, grillad spetskål och rostad mandel serveras med rostad kycklingsky

Torsdag

Honung- & fänkåls glaserad fläsksida med chutney på fänkål, äpple och pepparrot samt rotselleri serveras med sauce hollandaise på grillat smör

Fredag

Grillad slaktarbiff med majonnäs på salvia, grillad och picklad lök serveras med konfiterad potatis och rostad kalvsky

Veckans vegetariska

Konfiterad potatis med frasig och grillad lök serveras med lagrad ost, sauce hollandaise samt krispig grönkål

Inkl. salladsbuffé, vatten/lättöl, kaffe och liten kaka

Pris: 135: –

Allergier? Fråga oss så hjälper vi dig.

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
E. brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
E. bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
E. koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
T. 0411-137 01