Lunch vecka 22

ÖPPET kl. 12.00-14.00
Även avhämtning

Inkl. salladsbuffé, vatten/lättöl, kaffe och chokladbit

Pris: 135:-
Sallad 125:-
Take away 115:-

Måndag

Grillad karré med yoghurt & rimmad vitlöksgurka serveras med rosmarinrostad potatis samt citronsky, L+M

Tisdag

Ångad torsk med grön sparris och vårlök serveras med smörsås och kokt färskpotatis,  L+M

Onsdag

Grillad majskyckling med majrova och morot samt dragon och citronmajonnäs serveras med smörad och rostad kycklingsky,  L+M

Torsdag

Helgrillad högrev med chili och lök serveras med syrad grädde, surdegsbröd och vildris,  L+M

Fredag

Rökt lax med dragon och dillmajonnäs, färskpotatis, syrlig lök och vårens grönska

Veckans vegetariska

Helbakad blomkål med syrlig lök och rädisa, rostade nötter serveras med smörsås,  L+M

Veckans Sallad

Grillad romansallad med krispig kyckling, krutonger, syrlig lök, lagrad ostkräm och skånska tomater

Allergier? L=Laktos, M=Mjölkprotein, G=Gluten, N=Nötter

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
0411-137 01