Lunch vecka 14

ÖPPET kl. 11.30-13.30
Även avhämtning

Inkl. salladsbuffé, vatten/lättöl, kaffe och chokladbit

Pris: 135:-
Take away 115:-

Måndag

Fläskfärslimpa med björnbär, rostad spetskål och morot samt gröna ärter serveras med rostad hasselnötsky och smörbrynt potatis

Tisdag

Ramslöksbakad torsk med smörkokt kålrabbi, gulbeta samt pepparrot serveras smörsås smaksatt med citron och potatispuré

Onsdag

Grillad kyckling med vårens grönsaker, ramslöksaioli och ljummen potatissallad med lagrad ost, rökta frön, syrad silverlök och majs

Torsdag

Lättrökt & kryddig gris med krispig och grillad lök, dill- och chilipicklad gurka, chilimajonnäs och rostad potatis

Fredag

Långtidsgrillad kalv med citronrostade morötter och palsternacka, puré på morot och gräddfil serveras med vinägersky och mandelpotatis med vårens örter och lök

Veckans vegetariska

Risotto på korn serveras med svamp från Hällestad och ramslök samt lagrad ost.

Varje fredag

Hällstekt ryggbiff med bakade tomater och frasig lök serveras med sauce bearnaise och konfiterad potatis

Allergier? Fråga oss så hjälper vi dig.

BOKNINGAR

Vidar Fridh, Restaurangansvarig
brasserie@hotellcontinental.se

Frukostbokningar
bokning@hotellcontinental.se

Joakim Johansson, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se

Bordsbokning
0411-137 01