LUNCH

11:30 – 13:30

Inkl. sallad, vatten, kaffe och sött

Pris: 135:-
Take away: 115:-

0411-137 01

Vecka 43

MÅNDAG
Stekta oxjärpar med sockrade svarta vinbär, rostad lök, saltgurka, vinägersky & rostad potatis

TISDAG
Halv grillad kyckling med trådgårdssallad, fransk senapsdressing, rostade solrosfrön & kryddrostad potatis

ONSDAG
Hällstekt bogstek från oxe med friterad kronärtskocka, gruyère, silverlök, grönpepparsås & färskpotatis – M

TORSDAG
Pocherad torsk med haricots verts, krutonger, gräslökhollandaise & kokt potatis – M

FREDAG
Helstekt lammstek med smulad chèvreost, bakade tomater, rostade betor, rödvinssås & potatiskaka – M

VECKANS VEGETARISKA
Varmrökt broccoli med friterat ägg,  silverlök, rostad mandel, brynt sojasmör &  sockrade svarta vinbär – M

Brasserie du Sud i Ystad erbjuder vällagad dagens lunch som serveras måndag till fredag. Vi baserar våra menyer på närproducerad mat med dom bästa råvarorna.

Välkommen på vår dagens lunch signerad, Köksmästare, Joakim Kjaerkner.

BOKNINGAR

Boka online

Bordsbokning
0411-137 01

Boka online

ÖVRIGA FRÅGOR

Joakim Johansson, Restaurangchef
joakim@hotellcontinental.se

Joakim Kjaerkner, Köksmästare
koket@hotellcontinental.se